Sílvia del Valle Ferrer

Formadora

Hola sóc la Sílvia! professora d’alemany a TAU.

De petita posava les nines assegudes al terra de l’habitació i els hi donava classes amb una llibreta a la mà. Ja es preveia que la docència m’agradaria.

La meva relació amb les llengües estrangeres també em ve de la infància i gràcies als meus pares que, als tres anys, em van apuntar a les Escoles Franceses. El francès va esdevenir juntament amb el català i el castellà la meva llengua quotidiana. L’ anglès era la meva activitat extraescolar des dels 10 anys. Casualitats de la vida van fer que, quan m’anava a inscriure a un curs d’anglès, no quedessin places i que m’acabés apuntant a un curs intensiu d’alemany. Em va agradar tant que, jo que volia ser biòloga, vaig acabar convertint-me en filòloga.

Sóc Llicenciada en Filologia Anglo-Germànica especialitat Alemany per la Universitat de Barcelona. Les meves estades a Alemanya; Köln, la Universitat de Mannheim i el meu Erasmus  a la Pädagogische Hochschule de Ludwigsburg em van permetre aprofundir en la llengua i apropar-me més a la cultura i costums alemanys.

La Lingüística m’apassiona i comparar com funcionen les diferents llengües ho trobo fascinant. Quan els alumnes em diuen que els hi tradueixi alguna paraula, no dubto en agafar de referència una altra llengua si aquella defineix millor el concepte.

He ensenyat a nens, a joves i a adults. Dels nens em quedo amb la seva vitalitat i alegria, dels joves amb la seva capacitat d’aprenentatge ràpid, i dels adults amb la seva força de voluntat i amb la idea de que cada persona és un món.

Ser professora dels cursos ocupacionals a TAU m’ha permès reunir a l’ aula diferents alumnes amb diferents aptituds i talents units per un objectiu comú; el de seguir formant-se. Per mi és un plaer i una feina molt enriquidora  ????

 

Artículo añadido al carrito.
0 artículos - 0,00
Contactar / Soporte

Contactar con Tau

Reserva por Whatsapp

Contactar por correo

También puedes usar el siguiente formulario para contactar con nosotros.

<
¿En qué te puedo ayudar?
He leído y acepto la política de privacidad* Política de privacidad